ROMEO 1365

Romeo  1365
e. Blue Hors Romanov  (e. Rohdiamant – Brundstein II)
u. Wolke JM e. Wolkentanz – Wanderbursch II

född 2012   171cm  Färg M. Brun
Uppf. Johann Martens      Äg. Equistallions ApS
Godkänd i SWB, Dansk Varmblod, Hannover

Romeo inköptes från Hannover främst som en championats- och tävlingshäst. Han har snabbt utvecklats till en fantastiskt fin typ av hingst. Han har stor hingstkvalitet med karisma, fin typ och rörelse. Under ryttare formar han sig vackert i fronten och hans starka överlinje bär smidigt upp sin ryttare genom kroppen. Han har en korrekt gång och besitter stora smidiga gångarter.
Romeo blev 2016 2:a i DRF dressyrmästerskap för 4-åringar. Med hela 8,90 poäng (9,2 för ridbarhet och 9,0 för trav och kapacitet), fastnade han på allas näthinnor. Omedelbart efter mästerskapet, gjorde han sitt bruksprov. Med inte mindre än elva 9:or och en totalpoäng i dressyr på hela 896 poäng avslutade han materialprovet som vinnare av 4-åringarna.

Efter Herning i år kompletterade han med ett 14-dagarstest för att sedan godkännas i Tyskland.

Romeos kvaliteter är ett bevis för att uppfödning inte är slumpmässig!

Romeos far, Blue Hors Romanov, vann EM-silver för laget 2013, Grand Prix Freestyle i Aachen 2013, Grand Prix Special i Drachten 2014 och var årets hingst 2011 i DV. Han var 2016 kvalificerad för OS i Rio.

Modern Wolke är kårad med 9 i helhet och vann samma år Johan von der Decken-show i Verden. Wolke uppnådde 2015 den prestigefyllda titeln ”Elite familj” tillsammans med sina två döttrar; statspremiestoet Silberwolke och ett 2-årig Destano-sto. Wolkes helbror Waitano V tävlas framgångsrikt i svår dressyr.

Romeo visades för SWB 2017 som direktkvalificerad hingst i dressyr och godkändes.

Han segrade också i hingstklassen i dressyr vid årets bruksprov på Flyinge.

Han kommer i år att matchas för Falsterbo av sin ryttare Jan Møller Christensen.

Romeo står stationerad i Danmark. Färsk semin levereras till Sverige samma dag och sänds vidare på post el. med Slingan om fredagar och helgdag. Kostnad 1 000:-/ skick + vet. avgifter
Språngavgift 5 000:-   70 dgr dräktighets avg. 7 000:-
moms tillkommer på avgifterna.

Visste du det här om Donkey Boy

Intresserad av att betäcka ditt sto

Information om semin avgifter

 

Vi ha hingsten du söker