Hästaks Hingstar

 BREEDERS 2022
ZINOVA HÄSTAK 13:e plac i 4års klassen ZEZAR HÄSTAK 6:a i 5års Finalen YOGA HÄSTAK som ägs av Viktor Edvinsson 3:a i 6års klassen VIKING HÄSTAK 1401 Vann SWB riders Cup Gold på fredags kvällen

FALSTERBO 2022   
VILKEN LYCKA
ZEZAR HÄSTAK 4:a i 5års Finalen YORK HÄSTAK   6:a i 6års Finalen 3års testen i Tingsryd 5 diplom på 6 hästar. Segrade gjorde vår uppfödning Balounova Hästak e. Casanova Hästak – Balou med 85% 51,p Balounova som dagen efter konstaterades dräktig med Kannando Hästak. Diplom fick också Birka Hästak e. Casanova – Balou, Bianca Hästak e. Casanova – Lill Cotte Hästak. Bossanova Hästak e. Casanova – Comes van de Heffinck. Till det fick vi gångartsdiplom på Boston Hästak e. Casanova – Cortus men där fattades 0,5 för hoppdiplom och dubbeldiplom för Boston. Helgen innan tog Kannando placerad i 140 och avsluta att på Söndagen Debutera i 145 Grand Prix. Där var han felfri i grunden snabbast i omhoppningen och Vann 145 klassen. Så bra ridit av Fanny Kullmyr. Zandra Hästak Triton Hästaks syster felfri i 130 och Yrväder Hästak i 120. Endast det Bästa är bra Nog! När Hoppning, härstamning, prestation, ridbarhet och temperament få avgöra. Välj jag en HÄSTAK hingst.

Bruksprovsvinnaren i hoppning 2021 Zezar Hästak 1436 e. Casanova – Cabachon – Cortus – Alme Z – Narcos II York Hästak 1440  e. Dirco Hästak u. Thelma Hästak e. Heartbeat – Comes van Heffick. Kannando Hästak 1384 e. Kannan – Carmargue – Corado I Vinnare av Stallion Trophy 2020 och 2021 Viking Hästak 1401 e. Heartbeat – Carmargue el. ASRP Ridponny hingsten XTop Hästak Bruksprovsvinnare 

York Hästak 1440 Klicka på Hingstkatalogen och bläddra dig framåt till din Favorit hingst